Neurologipäivät 2023

Ilmoittautuminen

Neurologipäiville ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautumislomakkeella voi valita, osallistuuko Neurologipäiville paikan päällä vai etäyhteydellä.

Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta: https://www.lyyti.in/np2023

Neurologipäivät on lääkeinformaatiota koskevien säädösten mukaan tarkoitettu vain lääkäreille. Yhteistyökumppaneina voivat ilmoittautua ainoastaan yhteistyökumppanuuden varanneiden yritysten edustajat.

Osallistumismaksut paikan päällä

1.9.2023 mennessä

2.9.2023 alkaen

SNY jäsen ke

55 €

75 €

SNY-jäsen, to tai pe

120 €

155 €

SNY-jäsen, ke-to tai ke, pe

170 €

200 €

SNY-jäsen ke-pe

230 €

260 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani ke

65 €

85 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani to tai pe

175 €

210 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani ke-to tai ke, pe

220 €

250 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani ke-pe

290 €

320 €

Hinnat ovat alv 0 %, arvonlisäveroa ei peritä.

Osallistumismaksu sisältää osallistumisen Neurologipäivien ohjelmaan ja näyttelyyn, lounaat, kahvit, keskiviikon buffetillallisen (keskiviikkona osallistuville) sekä torstain Happy Hour -tilaisuuden näyttelyalueella ja vuosijuhlaillallisen (torstaina ja/tai perjantaina osallistuville).

Osallistumismaksut etäyhteydellä

1.9.2023 mennessä

2.9.2023 alkaen

SNY jäsen ke

40 €

55 €

SNY-jäsen, to tai pe

85 €

110 €

SNY-jäsen, ke-to tai ke, pe

120 €

145 €

SNY-jäsen ke-pe

165 €

185 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani ke

50 €

65 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani to tai pe

120 €

145 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani ke-to tai ke, pe

155 €

180 €

Ei-jäsen lääkäri, yhteistyökumppani ke-pe

200 €

230 €

Hinnat ovat alv 0 %, arvonlisäveroa ei peritä.

Osallistumismaksu sisältää osallistumisen Neurologipäivien ohjelmaan virtuaalisesti.

Majoitus

Majoitusvaraukset Hilton Helsinki Hotel Kalastajatorpalta tehdään ja hotellimajoitus maksetaan sähköisellä lomakkeella ilmoittautumisen yhteydessä. Huoneita on varattuna Neurologipäiviä varten rajoitettu määrä ja koska peruutusriskiä ei huoneiden osalta voida ottaa, huonevaraus kannattaa tehdä ajoissa.

Majoitushinnat
 

1 hh

2 hh

Hilton Guest Room:

165 €

185 €

Hinnat sisältävät Hilton Breakfast Buffet -aamiaisen.

Mikäli huonevaraus perutaan kirjallisesti 1.9.2023 mennessä, varausmaksu palautetaan vähennettynä peruutuskululla 20 €/henkilö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai majoitusvarauksiin tulleista muutoksista ei maksua palauteta. Huonevarauksen voi siirtää kuluitta toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta.

Maksut ja vahvistukset

Huomaattehan, että edullisempi aikaisen ilmoittautumisen hinta on voimassa 1.9.2023 asti. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi ilmoitus sähköpostiinne.

Maksutavat

Maksuvaihtoehdoiksi voitte ilmoittautumisen lopuksi luottokortin tai laskun.
Laskuissa on kaksi eri vaihtoehtoa: Verkkolasku, johon lisätään maksutapalisä 15 EUR ja PDF-lasku, joka tulee Teille heti ilmoittautumislomakkeella antamaanne sähköpostiosoitteeseen ilman laskutuslisää.

Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Peruutusehdot 

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti kongressitoimisto Taviconille sähköpostitse neurologipaivat@tavicon.fi.

Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti 1.9.2023 mennessä, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 50 €/hlö ja peruutetusta huonevarauksesta veloitetaan 20 €/huone. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai majoitusmaksuihin tulleista muutoksista maksuja ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Myös avoimet laskut tulee maksaa peruutusehtojen mukaisesti. Osallistumisen voi kuluitta siirtää toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta.

Info ja ilmoittautuminen Neurologipäivien aikana paikan päällä

Pyydämme kaikkia saapumaan Neurologipäiville ilmoittautumistiskin kautta.

Tiedustelut

Mikäli Teillä on ilmoittautumiseen, maksamiseen tai majoittumiseen liittyviä kysymyksiä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä kongressitoimisto Taviconiin sähköpostitse neurologipaivat@tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0400 (klo 9–15), projektikoordinaattori Piia Kumpuvaara tai projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen.